Op welke leeftijd verliezen verschillende seksuele interesses het magazijn van Lisa -vrouwen

  • Post author:
  • Post last modified:October 31, 2023
  • Post comments:0 Comments

Op welke leeftijd stoppen paren niet meer seks en verliezen seksuele interesse?

Een van de Engelse internetportals heeft een enquête vrijgegeven voor koppels van huwelijken om erachter te komen hoe vaak ze seks hebben.

634 mannen en vrouwen van 51 tot 85 jaar namen deel aan de enquête.

Het bleek dat 25% van alle paren in ouder dan 50

Interessant is dat dit feit geen invloed heeft op hun niveau van geluk en heeft geen invloed op gebrek aan erectie wat kan de oorzaak zijn hun relaties.

Voor mensen ouder dan 50 jaar zijn de belangrijkste bronnen van geluk vertrouwen, vriendelijke relaties en een gevoel van partner Humorp. De aanwezigheid of het gebrek aan seksuele kant van het leven heeft geen invloed op het niveau van tevredenheid met relaties en een gelukkig gezinsleven.

Een -derde van de respondenten gaf toe dat ze één keer per week seks hebben, en slechts 2% van de deelnemers doet het elke dag.

De helft van de huwelijken die geen seks hebben, zei dat ze spijt hebben van goedkopere kamagra.

57% van de respondenten let helemaal niet op en blijft tevreden met de partner, het vinden van bronnen van plezier in andere interessante dingen

Volgens psychologen speelt een belangrijke rol passie in relaties. Maar dergelijke kenmerken, zoals vriendelijkheid, vrijgevigheid en compassie, zijn niet minder belangrijk voor sterke gelukkige relaties en alle leeftijden.

98% van de deelnemers zei dat het belangrijkste in de familie &# 8212; Dit is vertrouwen, volg vriendelijkheid, ondersteuning, vriendschap en communicatie, liefde en een gevoel voor humor.

Leave a Reply